Hozzávalók 4 darabra:
- 4 db gomba - csiperke/sampion
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 marék bébispenót
- 1 evőkanál tejföl (20%-os)
- só
- bors - fekete (tört)
Elkészítés
A gombafejek közepéből kitörjük a szárakat. A szárakat apróra vágjuk a fokhagymával együtt.
Kevés olívaolajon elkezdjük pirítani az apróra vágott gombaszárat és fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk.
Hozzákeverjük az apróra vágott spenótot. Pár percet várunk, amíg összeesik, majd hozzákeverjük a tejfölt.
Beletöltjük a "krémet" a gombafejekbe, és kb. 20 percig sütőben sütjük 180 C-on. (Doktor Nóra receptje)
HA TETSZETT A RECEPT, DOBJ EGY LIKE-OT A FACEBOOK-OLDALUNKRA!