Spenótos sült gomba

Hozzávalók 4 darabra:

  • 4 db gomba - csiperke/sampion
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 marék bébispenót
  • 1 evőkanál tejföl (20%-os)
  • bors - fekete (tört)

Elkészítés

A gombafejek közepéből kitörjük a szárakat. A szárakat apróra vágjuk a fokhagymával együtt.

Kevés olívaolajon elkezdjük pirítani az apróra vágott gombaszárat és fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk.

Hozzákeverjük az apróra vágott spenótot. Pár percet várunk, amíg összeesik, majd hozzákeverjük a tejfölt.

Beletöltjük a "krémet" a gombafejekbe, és kb. 20 percig sütőben sütjük 180 C-on. (Doktor Nóra receptje)

HA TETSZETT A RECEPT, DOBJ EGY LIKE-OT A FACEBOOK-OLDALUNKRA!