Hozzávalók:
- 50 dkg csirke- vagy pulykamell tokányra vágva
- 1 vöröshagyma apróra vágva
- 10 dkg húsos szalonna felkockázva
- 25 dkg fehér csiperkegomba felszeletelve
- 10 dkg cukormentes csemege uborka felkarikázva
- 2 evőkanál sűrű paradicsompüré
- 2–4 evőkanál mustár
- só
- frissen őrölt fekete bors
Elkészítése:
A szalonnát zsírjára sütjük, a pörcöt kiszedjük, félretesszük.
A serpenyőben megpirítjuk a hagymát, rátesszük a gombát, jól lepirítjuk, ezt is kiszedjük, félretesszük.
A visszamaradt zsiradékon pár percig karamellizáljuk a paradicsompürét, majd belekeverjük a húst és készre sütjük. Beleforgatjuk a szalonnát, a gombát, ízesítjük a mustárral, sóval, borssal.
Végül az uborkát is elkeverjük benne, majd pár perc főzés után tálaljuk. (Debreceni Judit receptje)
HA TETSZETT A RECEPT, DOBJ EGY LIKE-OT A FACEBOOK-OLDALUNKRA!