Hozzávalók:
- 1 kg sertéscomb
- 2 fej vöröshagyma
- 2 ek zsír
- 35-40 dkg mexikói zöldségkeverék (fagyasztott)
- 1 ek fűszerkeverék (mexikói, grill vagy szárnyas)
- só, bors, oregánó ízlés szerint
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 kis doboz tejföl
- egy evőkanál liszt
- 1 cs szarvacska tészta
- 1 ek olaj
Elkészítése:
A sertéscombot csíkokra vágom, majd a hagymát is megpucolom.
A zsíron megfonnyasztom a hagymát, majd ráteszem a húst és kevergetve fehéredésig sütöm. Ezután felöntöm kevés vízzel és befűszerezem a fent felsorolt fűszerekkel. A fokhagymát összezúzva teszem bele.
A fagyasztott mexikói zöldségkeveréket egy kisebb lábasban megfőzöm. Amikor a hús megfőtt, hozzáöntöm a megfőtt zöldségeket és összekeverem.
A tejfölben elkeverem a lisztet és behabarom az ételt hőkiegyenlítéssel.
A tésztát kifőzöm és tálalom az ételt. (Fotó és recept: Receptneked)
HA TETSZETT A RECEPT, DOBJ EGY LIKE-OT A FACEBOOK-OLDALUNKRA!