Ananászos, sajtos, tejszínes csirkemell

Hozzávalók 6 adaghoz

  • 1 és 1/2 csirkemellfilé
  • 6 db lapka sajt
  • 15 dkg reszelt trappista sajt
  • 250 ml tejszín
  • 380 g kör ananász konzerv
  • kevés liszt a húsok beforgatásához
  • kevés olaj vagy zsír a húsok sütéséhez
  • ízlés szerint só, bors, fokhagyma granulátum

Elkészítés

A csirkemellet szeleteljük, sózzuk, borsozzuk, és fokhagyma granulátummal megszórjuk. Állni hagyjuk, majd a húsokat lisztbe forgatjuk.

Kevés olajon/zsíron fehéredésig sütjük.

Egy tepsit kikenünk zsíradékkal, majd egymás mellé lerakjuk a csirkemelleket, amire a reszelt sajtból rakunk egy keveset, arra jön a karika ananász, egy egy szelet lapka sajt, majd a megmaradt reszelt sajt. Az egészre óvatosan ráöntjük a tejszínt és készre sütjük.

Petrezselymes rizzsel és brokkolival tálaljuk.(Debreceni Judit receptje)

HA TETSZETT A RECEPT, DOBJ EGY LIKE-OT A FACEBOOK-OLDALUNKRA!