Töltött padlizsán

Hozzàvalók

  • 2db padlizsán
  • 400g csirkemell
  • fokhagyma,só , bors, lilahagyma, reszelt -növényi sajt
  • kevés sonka kocka

Elkèszítès

A csirkemellet nagyon apróra felkockázzuk, kevés zsíron átsütjük, fűszerezzük.

A padlizsánt félbe vágjuk, kiszedjük a húsát, felkockázzuk hozzá adjuk a csirkemellhez és átsütjük.

Külön készítettem a lilahagymát kicsit üvegesre párolni a végén a fokhagymát hozzá. Az egészet összekevertem.

A padlizsánt besóztam, zsírral meglocsoltam. Megtöltöttem ès 180 fokon kb 15 percig sütöttem, aztán megszórtam a növènyi sajttal, kevés sonkát (füstölt) tettem rá és pár percig még sütöttem. (Receptek,finom ételek-fogyás tippek Maryanntól)

HA TETSZETT A RECEPT, DOBJ EGY LIKE-OT A FACEBOOK-OLDALUNKRA!