Hozzàvalók
- 2db padlizsán
- 400g csirkemell
- fokhagyma,só , bors, lilahagyma, reszelt -növényi sajt
- kevés sonka kocka
Elkèszítès
A csirkemellet nagyon apróra felkockázzuk, kevés zsíron átsütjük, fűszerezzük.
A padlizsánt félbe vágjuk, kiszedjük a húsát, felkockázzuk hozzá adjuk a csirkemellhez és átsütjük.
Külön készítettem a lilahagymát kicsit üvegesre párolni a végén a fokhagymát hozzá. Az egészet összekevertem.
A padlizsánt besóztam, zsírral meglocsoltam. Megtöltöttem ès 180 fokon kb 15 percig sütöttem, aztán megszórtam a növènyi sajttal, kevés sonkát (füstölt) tettem rá és pár percig még sütöttem. (Receptek,finom ételek-fogyás tippek Maryanntól)
HA TETSZETT A RECEPT, DOBJ EGY LIKE-OT A FACEBOOK-OLDALUNKRA!