Tepertős palacsinta

Hozzávalók:

  • 2 tojás
  • 1 bögre rizsliszt
  • kapor
  • 2 bögre szódavíz, vagy kókusztej, rizstej
  • 1 tasak sütőpor
  • 1 teáskanál eritrit
  • 1 teáskanál só
  • 1 teáskanál olvasztott zsír
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 20 dkg tepertő törmelék

Elkészítése:

A kaprot vágd apróra. 

A tojásokat tedd egy tálba, sózd meg és robotgéppel verd fel, tedd bele az eritritet és keverd tovább. 

Add hozzá a szódavizet. 

A lisztbe keverd bele a sütőport és kavard hozzá lassan. Amikor tészta állagú, tedd bele a tepertő törmeléket a kaprot és a zúzott fokhagymát. 

Egy forró serpenyőbe tégy egy kevés zsírt és süsd ki a palacsintákat. 

Ha szeretnéd megtöltheted ízlés szerint. (Ráduly Izabella-Enikő receptje)

HA TETSZETT A RECEPT, DOBJ EGY LIKE-OT A FACEBOOK-OLDALUNKRA!