Hozzávalók:
- 2 tojás
- 1 bögre rizsliszt
- kapor
- 2 bögre szódavíz, vagy kókusztej, rizstej
- 1 tasak sütőpor
- 1 teáskanál eritrit
- 1 teáskanál só
- 1 teáskanál olvasztott zsír
- 1 gerezd fokhagyma
- 20 dkg tepertő törmelék
Elkészítése:
A kaprot vágd apróra.
A tojásokat tedd egy tálba, sózd meg és robotgéppel verd fel, tedd bele az eritritet és keverd tovább.
Add hozzá a szódavizet.
A lisztbe keverd bele a sütőport és kavard hozzá lassan. Amikor tészta állagú, tedd bele a tepertő törmeléket a kaprot és a zúzott fokhagymát.
Egy forró serpenyőbe tégy egy kevés zsírt és süsd ki a palacsintákat.
Ha szeretnéd megtöltheted ízlés szerint. (Ráduly Izabella-Enikő receptje)
HA TETSZETT A RECEPT, DOBJ EGY LIKE-OT A FACEBOOK-OLDALUNKRA!