Hozzávalók
- 4-5 adag
- 1 fej közepes hagyma
- 1 kg darált hús
- 1-2 gerezd fokhagyma
- 1-2 evőkanál gyros fűszerkeverék
- 2 dl víz
- 2,5 dl főzőtejszín
- 1-2 evőkanál étolaj
Elkészítés
Az olajon megdinszteljük a hagymát, majd a hagymán a hús fehéredésig pirítjuk.
Közben hozzáadjuk az apróra vágott, vagy zúzott fokhagymát.
3-5 perccel később hozzáadjuk a fűszert, a tejszínt és ha szükségesnek látjuk, adjunk hozzá vizet is.
Addig főzzük, míg a hús teljesen megfő.
Időnként megkavargatjuk, ha úgy látjuk a vizet pótoljuk. Tésztát megfőzzük, leszűrjük. (Receptek,finom ételek-fogyás tippek Maryanntól)
HA TETSZETT A RECEPT, DOBJ EGY LIKE-OT A FACEBOOK-OLDALUNKRA!