Fokhagymás-tejszínes hús

Hozzávalók

  • 4-5 adag
  • 1 fej közepes hagyma
  • 1 kg darált hús
  • 1-2 gerezd fokhagyma
  • 1-2 evőkanál gyros fűszerkeverék
  • 2 dl víz
  • 2,5 dl főzőtejszín
  • 1-2 evőkanál étolaj

Elkészítés

Az olajon megdinszteljük a hagymát, majd a hagymán a hús fehéredésig pirítjuk.

Közben hozzáadjuk az apróra vágott, vagy zúzott fokhagymát.

3-5 perccel később hozzáadjuk a fűszert, a tejszínt és ha szükségesnek látjuk, adjunk hozzá vizet is.

Addig főzzük, míg a hús teljesen megfő.

Időnként megkavargatjuk, ha úgy látjuk a vizet pótoljuk. Tésztát megfőzzük, leszűrjük. (Receptek,finom ételek-fogyás tippek Maryanntól)

HA TETSZETT A RECEPT, DOBJ EGY LIKE-OT A FACEBOOK-OLDALUNKRA!