Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 25 dkg zöldborsó
- 1 db vöröshagyma
- 1 kanál kacsa zsír
- só
Elkészítés:
A májról leszedjük a hártyadarabokat, és félbevágjuk. A borsót előkészítjük. A vöröshagymát apróra vágjuk, és a kacsa zsíron megdinszteljük.
Hozzáadjuk a zöldborsót, egy kis vizet öntünk hozzá. Puhára pároljuk, majd hozzáadjuk a májat. Kevergetve, többször átforgatjuk, addig sütjük amíg a máj éppen átsül. Nem szabad sokáig sütni, mert a máj megkeménykedik.
A végén sózzuk meg.
Köretként bulgurt adhatunk hozzá.
Receptek,finom ételek-fogyás tippek Maryanntól
HA TETSZETT A RECEPT, DOBJ EGY LIKE-OT A FACEBOOK-OLDALUNKRA!