Zöldborsós csirkemáj

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemáj
  • 25 dkg zöldborsó
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 kanál kacsa zsír

Elkészítés:

A májról leszedjük a hártyadarabokat, és félbevágjuk. A borsót előkészítjük. A vöröshagymát apróra vágjuk, és a kacsa zsíron megdinszteljük.

Hozzáadjuk a zöldborsót, egy kis vizet öntünk hozzá. Puhára pároljuk, majd hozzáadjuk a májat. Kevergetve, többször átforgatjuk, addig sütjük amíg a máj éppen átsül. Nem szabad sokáig sütni, mert a máj megkeménykedik.

A végén sózzuk meg.

Köretként bulgurt adhatunk hozzá.

Receptek,finom ételek-fogyás tippek Maryanntól

HA TETSZETT A RECEPT, DOBJ EGY LIKE-OT A FACEBOOK-OLDALUNKRA!