Sertésszelet „Jóasszony” raguval

Hozzávalók:

  • 8 szelet karaj csont nélkül
  • 15 dkg húsos füstölt szalonna
  • 3 fej vöröshagyma
  • 20 dkg füstölt sonka
  • 20 dkg zöldborsó
  • 40 dkg gomba
  • 1 tk. őrölt fekete bors
  • 1ek. grill fűszerkeverék
  • zsír

Elkészítés:

A szalonnát, vöröshagymát, sonkát kisebb kockákra a gombát szeletekre vágjuk.

A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, grillfűszerrel megszórjuk és kevés zsíron szép pirosra sütjük.

A szalonnát kipirítjuk, rádobjuk a hagymát és megdinszteljük. Hozzáadjuk a sonkát, zöldborsót, gombát, sózzuk, borsozzuk és addig pároljuk, míg a gomba elfőtte a levét.

A megsütött hússzeleteket a raguval és kockára vágott sült édesburgonyával tálaljuk.

Receptek,finom ételek-fogyás tippek Maryanntól

HA TETSZETT A RECEPT, DOBJ EGY LIKE-OT A FACEBOOK-OLDALUNKRA!