Hozzávalók:
- 8 szelet karaj csont nélkül
- 15 dkg húsos füstölt szalonna
- 3 fej vöröshagyma
- 20 dkg füstölt sonka
- 20 dkg zöldborsó
- 40 dkg gomba
- só
- 1 tk. őrölt fekete bors
- 1ek. grill fűszerkeverék
- zsír
Elkészítés:
A szalonnát, vöröshagymát, sonkát kisebb kockákra a gombát szeletekre vágjuk.
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, grillfűszerrel megszórjuk és kevés zsíron szép pirosra sütjük.
A szalonnát kipirítjuk, rádobjuk a hagymát és megdinszteljük. Hozzáadjuk a sonkát, zöldborsót, gombát, sózzuk, borsozzuk és addig pároljuk, míg a gomba elfőtte a levét.
A megsütött hússzeleteket a raguval és kockára vágott sült édesburgonyával tálaljuk.
Receptek,finom ételek-fogyás tippek Maryanntól
HA TETSZETT A RECEPT, DOBJ EGY LIKE-OT A FACEBOOK-OLDALUNKRA!