Hozzávalók:
- 2 nagyobb karalábé
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 2 ek. olíva olaj
- 2,5 dl főzőtejszín
- só, bors, szárított tárkony
Elkészítés:
Az apróra vágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát sózzuk, borsozzuk, majd alaposan megdinszteljük az olíva olajon.
Amikor a hagyma már krémes állagú, hozzáadjuk a falatnyi darabokra vágott karalábét. Kicsit átpirítjuk, aztán felöntjük 1 liter vízzel, és megszórjuk szárított tárkonnyal. Közepes lángon puhára főzzük.
Hozzáadjuk a főzőtejszínt, forralunk rajta egyet és már tálalhatjuk is.
(Alajuli)
HA TETSZETT A RECEPT, DOBJ EGY LIKE-OT A FACEBOOK-OLDALUNKRA!