Hozzávalók
- 6 ek mustár
- 2 ek étolaj
- só
- bors
- 4 szelet tarja
- 80 dkg burgonya
- 2 fej vöröshagyma
- 6 gerezd fokhagyma
Elkészítés
A mustárt összekeverjük az olajjal, sóval, borssal majd beletesszük a tarjaszeleteket és átforgatjuk, hogy mindenhol átjárja a pác a húst. A tálat lefedve legalább 1 órára a hűtőbe tesszük a húst.
A burgonyát és a hagymát meghámozzuk, karikára vágjuk. Egy tepsit vékonyan kikenünk olajjal, elterítjük benne a krumplit, megszórjuk a hagymakarikával, és elhelyezzük rajta a hússzeleteket.
A tetejére fokhagymaszeleteket rakunk, végül 1 dl vizet öntünk a húsra, és a tepsit lefedjük alufóliával.
A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Lefedve 30-40 percig sütjük, majd kb. 15-20 percig fólia nélkül pirítjuk.
(Via Mindmegette)