Mézes-mustáros csirkemell

Fotó: Mindmegette
Hozzávalók

  • 1 kg csirkemellfilé
  • bors
  • 2 ek olaj
  • 2 ek liszt
  • 1 nagy pohár tejföl
  • 4 ek méz
  • 2 ek mustár
  • 5 cl víz

Elkészítés

A csirkemellet miután vékony csíkokra vágtuk megsózzuk, megborsozzuk, aztán egy mélyebb serpenyőben, felhevített olajon fehéredésig sütjük.

Ha ezzel elkészültünk, megszórjuk a liszttel, rátesszük a tejfölt, majd a mézet és a mustárt is hozzáadjuk.

Óvatosan összekeverjük, utána körülbelül 5 cl vizet öntünk rá, majd kevergetve néhány percig főzzük. Ha szükséges, tovább ízesíthetjük.

Az elkészült mézes mustáros csirkét párolt rizzsel vagy tésztával tálaljuk.

(Via Mindmegette)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON: