- 3 ek napraforgó olaj
- 300 g csirkemell filé
- 1 nagy db vöröshagyma
- 180 g gomba
- 1 ek só
- 1 csipet bors
- 80 g gyöngyhagyma
- 180 ml főzőtejszín
- 1 tk petrezselyem (vagy 1 marék friss)
- 200 g tészta (köret gyanánt)
Elkészítés
Kockázzuk fel a csirkét, a hagymát és a megtisztított gombát.
Az olajon pároljuk üvegesre a hagymát, majd tegyük hozzá a csirkét, és pirítsuk le egy kicsit. Tegyük hozzá a gombát, és fűszerezzük az egészet.
Ha készre főtt, tegyük hozzá a lecsepegtetett gyöngyhagymát és a tejszínt, majd forraljuk össze ezekkel együtt újra. Ha friss petrezselymet használunk, azt is érdemes a legvégén hozzátenni.
Tálaljuk kifőtt tésztával, galuskával vagy rizzsel.
(Via Nosalty)
KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON: