Hozzávalók
- 500 g burgonya
- 500 g uborka
- 350 g retek (opcionális)
- 6 db tojás
- 350 g csirkemell
- 2 csokor újhagyma
- 2 köteg kapor
- 1,5 csésze kefir
- Só ízlés szerint
- Citromsó ízlés szerint
Elkészítés:
A burgonyát megmossuk, és a héjában megfőzzük, hagyjuk kihűlni, majd óvatosan meghámozzuk. Ezután a burgonyát apró kockákra vágjuk.
A tojásokat 10-15 percig főzzük, hogy a sárgája "kemény" legyen. Megszabadítjuk a héjuktól, apró kockákra vágjuk, és hozzáadjuk a burgonyához.
A csirkemellfilét 10-15 percig főzzük, kockára vágjuk, majd hozzáadjuk a krumplihoz és a tojáshoz.
Az uborkát megmossuk, apró kockákra vágjuk, ez is mehet a tálba a többi hozzávalóhoz. Jöhet a kockára vágott retek is.
Végezetül mehet hozzá a hagyma, a kapor, izlés szerint só, citromsó, a kefir és az egészet összekeverjük.