Hozzávalók:
- 8 db csirkecomb
- 350 g tejföl
- 1 ek mustár
- 1 ek ételízesítő
- bors ízlés szerint
- 3 gerezd fokhagyma
- 5 dkg vaj
- 1 dl napraforgó olaj
- 20 dkg sajt (reszelt)
Elkészítés:
Összekeverjük a mustárt, a tejfölt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat.
A combokat bekenjük a vajjal, és belemártogatjuk a szószba.
Tepsibe szorosan egymás mellé tesszük, fóliával letakarjuk, és forró sütőben 40 percig sütjük.
Utána megszórjuk sajttal, és fólia nélkül sütjük tovább, míg a sajt szépen rápirul.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés ideje: 50 perc
(Via Nosalty)