Mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok

Hozzávalók:

  • 8 db csirkecomb
  • 350 g tejföl
  • 1 ek mustár
  • 1 ek ételízesítő
  • bors ízlés szerint
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 5 dkg vaj
  • 1 dl napraforgó olaj
  • 20 dkg sajt (reszelt)

Elkészítés:

Összekeverjük a mustárt, a tejfölt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat.

A combokat bekenjük a vajjal, és belemártogatjuk a szószba.

Tepsibe szorosan egymás mellé tesszük, fóliával letakarjuk, és forró sütőben 40 percig sütjük.

Utána megszórjuk sajttal, és fólia nélkül sütjük tovább, míg a sajt szépen rápirul.

  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 50 perc

(Via Nosalty)