Hozzávalók
mascarponekrém
- 50 dkg mascarpone
- 15 dkg porcukor (ízlés szerint lehet)
- 1 csomag vaníliás cukor
csokis krém
- 1 tasak csokoládés pudingpor
- 10 dkg étcsokoládé
- 10 dkg cukor
- 4 dl tej
továbbá
- 10 db mézes puszedli
Elkészítés
A Mascarponét kikeverjük cukorral, vaníliás cukorral (lehetőleg bourbon).
Csokipudingot felfőzzük tejjel és cukorral. Mehet bele ízlés szerint étcsoki is.
Ha kihűlt minden, utána jöhet a rétegezés. Mascarponés krém, mézes puszedli vagy babapiskóta, esetleg sima piskóta (kinek mi), aztán jöhet a csokis krém, utána újrakezdjük amíg el nem fogy minden. Behűtjük pár órára, amíg össze nem érnek az ízek.
(Via Nosalty)