Gyors mascarponés somlói

Hozzávalók

mascarponekrém

  • 50 dkg mascarpone
  • 15 dkg porcukor (ízlés szerint lehet)
  • 1 csomag vaníliás cukor

csokis krém

  • 1 tasak csokoládés pudingpor
  • 10 dkg étcsokoládé
  • 10 dkg cukor
  • 4 dl tej

továbbá

  • 10 db mézes puszedli

Elkészítés

A Mascarponét kikeverjük cukorral, vaníliás cukorral (lehetőleg bourbon).

Csokipudingot felfőzzük tejjel és cukorral. Mehet bele ízlés szerint étcsoki is.

Ha kihűlt minden, utána jöhet a rétegezés. Mascarponés krém, mézes puszedli vagy babapiskóta, esetleg sima piskóta (kinek mi), aztán jöhet a csokis krém, utána újrakezdjük amíg el nem fogy minden. Behűtjük pár órára, amíg össze nem érnek az ízek.

(Via Nosalty)