Főtt tojással és füstölt tarjával töltött csirkecomb

Hozzávalók

  • 3 db csirkecomb
  • 2 db főtt tojás
  • 15 dkg füstölt tarja
  • 2 db zsemle
  • 1.5 dl tej
  • bors ízlés szerint
  • 1 kávéskanál só
  • ételízesítő ízlés szerint
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 kk kakukkfű
  • csirke fűszersó ízlés szerint

Elkészítés

A csirkecombokat kézzel megtöltjük az alábbi összetevőkkel: 2 db főtt tojás összekockázva, 15 dkg füstölt tarja felkockázva, 2 db tejbe áztatott zsemlye kinyomkodva, kevés őrölt bors, só, ízlés szerint ételízesítő.

Töltés után a csirkecombokat megszórjuk csirke fűszerkeverékkel és kakukkfűvel, majd sütőben kb. 30 percig sütjük 180 fokon, alufólia alatt, jénai edényben.

Majd az alufóliát levesszük, és még kb. 10 percig sütjük.

  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 45 perc
(Via Nosalty)