Hozzávalók
- 3 db csirkecomb
- 2 db főtt tojás
- 15 dkg füstölt tarja
- 2 db zsemle
- 1.5 dl tej
- bors ízlés szerint
- 1 kávéskanál só
- ételízesítő ízlés szerint
- 1 csokor petrezselyem
- 1 kk kakukkfű
- csirke fűszersó ízlés szerint
Elkészítés
A csirkecombokat kézzel megtöltjük az alábbi összetevőkkel: 2 db főtt tojás összekockázva, 15 dkg füstölt tarja felkockázva, 2 db tejbe áztatott zsemlye kinyomkodva, kevés őrölt bors, só, ízlés szerint ételízesítő.
Töltés után a csirkecombokat megszórjuk csirke fűszerkeverékkel és kakukkfűvel, majd sütőben kb. 30 percig sütjük 180 fokon, alufólia alatt, jénai edényben.
Majd az alufóliát levesszük, és még kb. 10 percig sütjük.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 45 perc
(Via Nosalty)