Hozzávalók:
- 1 csomag (8 lapos) réteslap
- 50 dkg feta
- 3 fehérje
- 1 tojás
- némi olívaolaj
Elkészítés:
A pitetálat olajjal vékonyan kikenjük. Ebbe fektetünk egy réteslapot, olajjal megkenjük, teszünk rá a következőt, olajjal ezt is megkenjük, jön rá a harmadik lap, majd az olajos masszázs, újabb lap. Erre viszont nem kenünk olívaolajat, hanem a villával szétnyomott, tojásfehérjékkel és tojással alaposan elkevert fetát halmozuk rá. Újabb réteslapért nyúlunk, ezzel fedjük a krémet, ezt már újra olajozuk, jön a hatodik lap. Olajozunk, ráfektetjük a következő lapot, kenjük, majd az utolsó lappal befedjük. Összesodorjuk a széleit, hogy megtartsa a tölteléket, majd 190 fokon úgy 30-35 percig sütjük.